Geen producten in uw winkelmand
Subtotaal: 0.00 (excl. btw)
Sinds 1956

Over M. v.d. Ven Schoenen

M. van de Ven Schoenen – sinds 1956
Ons verhaal

In 1956 start opa Mart van de Ven met een schoenenzaak aan het Plein 1944 te Nijmegen. Door durf en vastberadenheid begon zijn bedrijf steeds beter te lopen. De pasvorm zaak destijds: voerde de slogan “uw voeten in onze handen” ondersteund door een grote neonreclame aan de gevel, dit was dan ook erg bekend in de regio. In 1963 kwam vader Mart van de Ven in het bedrijf werken. Eind 2000 komt Mart jr bij zijn vader werken. De derde generatie Mart van de Ven neemt de winkels over in 2009.

Handgemaakte schoenen, puur en eerlijk
Ambachtelijke schoenen

In een tijd waarin automatisering en massaproductie de boventoon voeren, zijn er toch nog kleinschalige bedrijven, die weliswaar moderne productie methoden hanteren, maar daarnaast ook nog de ambachtelijke vaardigheden van de echte handwerksman bezitten. Bijvoorbeeld voor het paar voor paar inkleuren van het overleer zodat blauw overgaat in rood, groen of iedere andere kleurencombinatie die wij wensen. Daarom staat er ook meestal in de schoenen: “fatto a mano” “espressamente per M.van de Ven”.

Sinds 1956 actief met schoenverkoop, met Nijmegen als thuishaven
Ruim 60 jaar schoen-ervaring

Waar Opa Mart van de Ven zich specialiseerde in pasvorm , is Vader Mart van de Ven verder gegaan in moderne dames en herenschoenen. Al vanaf 1963 oriënteerde Mart van de Ven zich over de grenzen in Italië , Spanje en Duitsland. Hieruit zijn veel contacten gelegd ,waar nog steeds mee gewerkt wordt.

Wij gaan er op uit voor de beste en meest unieke schoenen
Met zorg samengestelde collectie
Ieder seizoen staan we weer voor de uitdaging een bijzondere collectie in te kopen voor onze klanten. Dit doen we door ons veel in te lezen ,en onszelf te oriënteren op internationale beurzen verspreid over Europa. De balans moet perfect aansluiten bij de wensen van u als klant. Zo hebben wij altijd vaste waardes in onze collectie van o.a Van Bommel, Panama Jack en Mephisto. Daarom heen laten wij de keuze vallen op vernieuwende onderscheidende merken. Waar niet alleen de prijs centraal staat, maar met name de kwaliteit. Waar mogelijk kopen wij ook in voor de dames t/m 42 en voor de heren tot ruim 48.
M van de Ven Schoenen
Wat mag een klant bij ons verwachten?

Persoonlijke bediening met goed advies op gebied van pasvorm, actuele mode-ontwikkelingen en een goede verzorging van de vaak kostbare schoenen. Grote diversiteit in onze collecties. Wij werken zowel met de schoenen, als met de kleding met meerdere collecties per seizoen.

winkel

Bezoek onze webshop!

Bekijk onze collectie online en bestel uw dames- of herenschoenen vanuit uw luie stoel. Makkelijke betaling - Snelle levering - En de bekende service van M. van de Ven Schoenen.
winkel